Vitam - Vital Academy, Management & Yoga Medica Institute Skandinavia

Östergötlands län

Information

Vitam - Vital Academy, Management & Yoga Medica Institute Skandinavia är ett av många verksamheter som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Vitam - Vital Academy, Management & Yoga Medica Institute Skandinavia finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vitam - Vital Academy, Management & Yoga Medica Institute Skandinavia är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-08-31.

Vitam - Vital Academy, Management & Yoga Medica Institute Skandinavia som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-10-03. Men sedan 2006-08-31 så har Vitam - Vital Academy, Management & Yoga Medica Institute Skandinavia varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vitam - Vital Academy, Management & Yoga Medica Institute Skandinavia så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-2043580.

Norrköping arbetar för att verksamheter som Vitam - Vital Academy, Management & Yoga Medica Institute Skandinavia ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Vitam - Vital Academy, Management & Yoga Medica Institute Skandinavia. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Träning, kurser, coaching & konsulting för välmående och utveckling

Firmatecknare för Vitam - Vital Academy, Management & Yoga Medica Institute Skandinavia är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vitam - Vital Academy, Management & Yoga Medica Institute Skandinavia och det är följande personer, Lagergren, Stig Leif som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Vitam - Vital Academy, Management & Yoga Medica Institute Skandinavia är 600501-XXXX.