Floristen Vita Duvan

Östergötlands län

Information

610527-XXXX är organisationsnummer för företaget Floristen Vita Duvan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Floristen Vita Duvan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Floristen Vita Duvan finns i.

Floristen Vita Duvan har varit registrerat sedan 2005-06-30 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Floristen Vita Duvan så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Floristen Vita Duvan är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Floristen Vita Duvan är följande:

Vill ni komma i kontakt med Floristen Vita Duvan så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Begravningsbinderier och snittblomsförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Floristen Vita Duvan och det är Holmberg, Lena Birgitta som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,