Perssons Maskinstation

Östergötlands län

Information

610623-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Perssons Maskinstation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perssons Maskinstation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Perssons Maskinstation finns i.

Perssons Maskinstation har varit registrerat sedan 1985-04-12 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Perssons Maskinstation så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Perssons Maskinstation är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Perssons Maskinstation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Perssons Maskinstation så kan ni göra det på telefon genom 011-342160 eller genom brev på följande adress:

Maskinstation samt reparationer och underhåll av inventarier.

Det finns olika personer som har en koppling med Perssons Maskinstation och det är Persson, Kjell Erik som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,