T.O.T. - Torkpapper

Östergötlands län

Information

631206-XXXX är organisationsnummer för verksamheten T.O.T. - Torkpapper. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T.O.T. - Torkpapper är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som T.O.T. - Torkpapper finns i.

T.O.T. - Torkpapper har varit registrerat sedan 2000-10-03 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för T.O.T. - Torkpapper så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

T.O.T. - Torkpapper är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för T.O.T. - Torkpapper är följande:

Vill ni komma i kontakt med T.O.T. - Torkpapper så kan ni göra det på telefon genom 011-330008 eller genom brev på följande adress:

Handel med toalettpapper, torkpapper.

Det finns olika personer som har en koppling med T.O.T. - Torkpapper och det är Pettersson, Helena Elisabeth som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,