H.A.G Produktion

Östergötlands län

Information

651127-XXXX är organisationsnummer för verksamheten H.A.G Produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H.A.G Produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som H.A.G Produktion finns i.

H.A.G Produktion har varit registrerat sedan 2005-06-08 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för H.A.G Produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-23.

H.A.G Produktion är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för H.A.G Produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med H.A.G Produktion så kan ni göra det på telefon genom 011-104858 eller genom brev på följande adress:

Produktion och konsulting inom media och nöje.

Det finns olika personer som har en koppling med H.A.G Produktion och det är Grentzelius, Hans Anders som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,