Malins Möbelrenovering & Dekorationsmålning Inredning & Design

Östergötlands län

Information

Malins Möbelrenovering & Dekorationsmålning Inredning & Design är en verksamhet som finns i Norrköping. I Malins Möbelrenovering & Dekorationsmålning Inredning & Design finns det lite olika personer som är förknippade och det är Janzon, Malin Elisabet som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Malins Möbelrenovering & Dekorationsmålning Inredning & Design så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Malins Möbelrenovering & Dekorationsmålning Inredning & Design på telefon 070-5557722.

Möbelrenovering, dekorationsmålning med inriktning mot inredning, samt produkter och tjänster inom det konstnärliga området.

Idag är Malins Möbelrenovering & Dekorationsmålning Inredning & Design av bolagstypen Enskild firma.

Malins Möbelrenovering & Dekorationsmålning Inredning & Design är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Malins Möbelrenovering & Dekorationsmålning Inredning & Design innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Malins Möbelrenovering & Dekorationsmålning Inredning & Design är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malins Möbelrenovering & Dekorationsmålning Inredning & Design så är det följande:

Malins Möbelrenovering & Dekorationsmålning Inredning & Design har 661204-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.