Fastighetsmäklare Niclas Gustavsson N.G.F

Östergötlands län

Information

Fastighetsmäkleri, värdering, konsultation i fastighetsärenden. Försäljning av villor, fritidshus, kommersiella fastigheter m.m. samt därvid likställd verksamhet. Aktiv förvaltning av bolagets tillgångar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighetsmäklare Niclas Gustavsson N.G.F vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Norrköping så är Fastighetsmäklare Niclas Gustavsson N.G.F en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 2003-06-12 så skapades Fastighetsmäklare Niclas Gustavsson N.G.F och verksamheten är har F-skattsedel Fastighetsmäklare Niclas Gustavsson N.G.F har haft det sedan 2008-12-04.

Fastighetsmäklare Niclas Gustavsson N.G.F är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-06-26

670915-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är Fastighetsmäklare Niclas Gustavsson N.G.F och det finns många verksamheter som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsmäklare Niclas Gustavsson N.G.F så går det att nå dem via telefon på 011-317780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighetsmäklare Niclas Gustavsson N.G.F är Gustavsson, Bror Ove Niclas som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .