JP Grafisk Design

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och JP Grafisk Design är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JP Grafisk Design är ett av dem. Statusen för JP Grafisk Design är att Bolaget är aktivt.

JP Grafisk Design är ett Enskild firma och skapades 2008-11-27. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JP Grafisk Design ska trivas.

JP Grafisk Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-10-02. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Grafisk formgivning, reklamverksamhet, försäljning av varor och tjänster förknippade med grafisk formgivning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JP Grafisk Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-10-02.

Idag är JP Grafisk Design och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med JP Grafisk Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-148545.

.

De som är på något sätt har med JP Grafisk Design är Penttinen, Janne Petteri som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JP Grafisk Design har 680414-XXXX som sitt organisationsnummer.