Jalkemo's Snickeri & Renovering

Östergötlands län

Information

Renoveringar av befintliga byggnader, in- och utvändigt. Kon- sultarbete angående renoveringar, där firman ska kunna erbjuda kunden det billigaste alternativet. Snickeriarbeten, i egen verkstad, med bl a tillverkning av utemöbler.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jalkemo's Snickeri & Renovering vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Norrköping så är Jalkemo's Snickeri & Renovering en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1998-06-03 så skapades Jalkemo's Snickeri & Renovering och verksamheten är har F-skattsedel Jalkemo's Snickeri & Renovering har haft det sedan 2007-10-11.

Jalkemo's Snickeri & Renovering är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

681012-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är Jalkemo's Snickeri & Renovering och det finns många verksamheter som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Jalkemo's Snickeri & Renovering så går det att nå dem via telefon på 011-59284 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jalkemo's Snickeri & Renovering är Jalkemo, Sven Jonas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .