Paris Pizzeria

Östergötlands län

Information

690501-XXXX är organisationsnummer för företaget Paris Pizzeria. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Paris Pizzeria är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Paris Pizzeria finns i.

Paris Pizzeria har varit registrerat sedan 2006-04-20 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Paris Pizzeria så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Paris Pizzeria är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Paris Pizzeria är följande:

Vill ni komma i kontakt med Paris Pizzeria så kan ni göra det på telefon genom 011-166872 eller genom brev på följande adress:

Pizzeria

Det finns olika personer som har en koppling med Paris Pizzeria och det är Sag, Sabah som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,