Tjocka kocken

Östergötlands län

Information

690604-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tjocka kocken. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tjocka kocken är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Tjocka kocken finns i.

Tjocka kocken har varit registrerat sedan 2001-07-25 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tjocka kocken så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-11.

Tjocka kocken är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Tjocka kocken är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tjocka kocken så kan ni göra det på telefon genom 011-107040 eller genom brev på följande adress:

Lunchrestaurang.

Det finns olika personer som har en koppling med Tjocka kocken och det är Handell, Bo Stefan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,