NÄR FÖRÄLDRAR SOVER

Östergötlands län

Information

691219-XXXX är organisationsnummer för verksamheten NÄR FÖRÄLDRAR SOVER. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NÄR FÖRÄLDRAR SOVER är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som NÄR FÖRÄLDRAR SOVER finns i.

NÄR FÖRÄLDRAR SOVER har varit registrerat sedan 2009-02-19 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-03-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för NÄR FÖRÄLDRAR SOVER så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-03-12.

NÄR FÖRÄLDRAR SOVER är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för NÄR FÖRÄLDRAR SOVER är följande:

Vill ni komma i kontakt med NÄR FÖRÄLDRAR SOVER så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Utbildning inom etik, moral och försäljning av utbildningsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NÄR FÖRÄLDRAR SOVER och det är Hietala, Tarmo Sakari som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,