Bachman Elektronik

Östergötlands län

Information

700401-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bachman Elektronik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bachman Elektronik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Bachman Elektronik finns i.

Bachman Elektronik har varit registrerat sedan 1991-09-24 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bachman Elektronik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bachman Elektronik är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Bachman Elektronik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bachman Elektronik så kan ni göra det på telefon genom 070-5771764 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och reparation av el- och elektronik- material samt byggsatser, försäljning av datorer, datortillbehör, radio, optiska artiklar m m.

Det finns olika personer som har en koppling med Bachman Elektronik och det är Bachman, Björn som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,