Nibbes Möbelrenoveringar Efterträdare

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och Nibbes Möbelrenoveringar Efterträdare är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Nibbes Möbelrenoveringar Efterträdare är ett av dem. Statusen för Nibbes Möbelrenoveringar Efterträdare är att Bolaget är aktivt.

Nibbes Möbelrenoveringar Efterträdare är ett Enskild firma och skapades 1998-09-14. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Nibbes Möbelrenoveringar Efterträdare ska trivas.

Nibbes Möbelrenoveringar Efterträdare är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Möbelrenoveringar, dekorationsmålning och div. förekommande arbeten i yrket.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nibbes Möbelrenoveringar Efterträdare är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Nibbes Möbelrenoveringar Efterträdare och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Nibbes Möbelrenoveringar Efterträdare så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-128500.

.

De som är på något sätt har med Nibbes Möbelrenoveringar Efterträdare är Lindahl, Jenny Kristina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nibbes Möbelrenoveringar Efterträdare har 700422-XXXX som sitt organisationsnummer.