Mattes snö och gräs entreprenad

Östergötlands län

Information

Mattes snö och gräs entreprenad hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Mattes snö och gräs entreprenad finns. I Norrköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Mattes snö och gräs entreprenad tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Mattes snö och gräs entreprenad har haft sedan 1999-01-01. Mattes snö och gräs entreprenad har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mattes snö och gräs entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5917600.

Norrköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Mattes snö och gräs entreprenad har idag 700621-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mattes snö och gräs entreprenad

Entreprenadverksamhet gällande snöröjning, gräsklippning och trädgårdsskötsel för fastighetsbolag o dyl.

I Mattes snö och gräs entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergenbrant, Mattias Björn som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .