Axelson purchasing resources

Östergötlands län

Information

700819-XXXX är organisationsnummer för bolaget Axelson purchasing resources. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Axelson purchasing resources är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Axelson purchasing resources finns i.

Axelson purchasing resources har varit registrerat sedan 2002-05-23 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Axelson purchasing resources så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Axelson purchasing resources är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Axelson purchasing resources är följande:

Vill ni komma i kontakt med Axelson purchasing resources så kan ni göra det på telefon genom 070-5643018 eller genom brev på följande adress:

Inköpskonsult till privat och offentlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Axelson purchasing resources och det är Axelsson, Bengt Fredrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,