Is Bil- och Plåt

Östergötlands län

Information

701225-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Is Bil- och Plåt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Is Bil- och Plåt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Is Bil- och Plåt finns i.

Is Bil- och Plåt har varit registrerat sedan 1995-12-19 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Is Bil- och Plåt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Is Bil- och Plåt är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Is Bil- och Plåt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Is Bil- och Plåt så kan ni göra det på telefon genom 011-105170 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Is Bil- och Plåt och det är Is, Ilhan som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,