Klingsbergs Tak

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och Klingsbergs Tak är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Klingsbergs Tak är ett av dem. Statusen för Klingsbergs Tak är att Bolaget är aktivt.

Klingsbergs Tak är ett Enskild firma och skapades 2000-08-30. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Klingsbergs Tak ska trivas.

Klingsbergs Tak är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Takläggning i huvudsak, men även mindre bygg, isolering och plåtarbeten som ofta ingår i takentreprenader. takläggning avser papptak.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klingsbergs Tak är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Klingsbergs Tak och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Klingsbergs Tak så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8809516.

.

De som är på något sätt har med Klingsbergs Tak är Johansson, Claes Erik Martin som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Klingsbergs Tak har 710524-XXXX som sitt organisationsnummer.