T-Training

Östergötlands län

Information

710718-XXXX är organisationsnummer för verksamheten T-Training. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T-Training är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som T-Training finns i.

T-Training har varit registrerat sedan 2000-09-25 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för T-Training så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

T-Training är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för T-Training är följande:

Vill ni komma i kontakt med T-Training så kan ni göra det på telefon genom 011-194228 eller genom brev på följande adress:

Personlig träning och friskvård för privata personer och företag.

Det finns olika personer som har en koppling med T-Training och det är Axén, Teodor Olof Bertilsson som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,