Karins Klipperi

Östergötlands län

Information

710812-XXXX är organisationsnummer för företaget Karins Klipperi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karins Klipperi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Karins Klipperi finns i.

Karins Klipperi har varit registrerat sedan 1998-03-11 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Karins Klipperi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Karins Klipperi är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Karins Klipperi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Karins Klipperi så kan ni göra det på telefon genom 011-391560 eller genom brev på följande adress:

Herr- och damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Karins Klipperi och det är Jonsson, Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,