Proveo konsult

Östergötlands län

Information

720319-XXXX är organisationsnummer för bolaget Proveo konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proveo konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Proveo konsult finns i.

Proveo konsult har varit registrerat sedan 1999-09-16 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Proveo konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-17.

Proveo konsult är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Proveo konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Proveo konsult så kan ni göra det på telefon genom 013-364871 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom navigering och datateknik samt försäljning av produkter inom ovanstående områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Proveo konsult och det är Axelsson Domfors, K G Christian som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,