FLESH FOR FANTASY TATTOO STUDIO

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och FLESH FOR FANTASY TATTOO STUDIO är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och FLESH FOR FANTASY TATTOO STUDIO är ett av dem. Statusen för FLESH FOR FANTASY TATTOO STUDIO är att Bolaget är aktivt.

FLESH FOR FANTASY TATTOO STUDIO är ett Enskild firma och skapades 1993-10-01. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som FLESH FOR FANTASY TATTOO STUDIO ska trivas.

FLESH FOR FANTASY TATTOO STUDIO är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tatueringskonst, Illustrationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FLESH FOR FANTASY TATTOO STUDIO är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är FLESH FOR FANTASY TATTOO STUDIO och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med FLESH FOR FANTASY TATTOO STUDIO så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-129722.

.

De som är på något sätt har med FLESH FOR FANTASY TATTOO STUDIO är Larsson, Ricky Mikael som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

FLESH FOR FANTASY TATTOO STUDIO har 720526-XXXX som sitt organisationsnummer.