Bostadsrättsföreningen Bråbohöjden II

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Bostadsrättsföreningen Bråbohöjden II. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Norrköping här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Bråbohöjden II tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Bråbohöjden II är ej momsregistretat och har organisationsnummer 725000-1588.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 011-135308 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Bråbohöjden II på följande adress Himmelstalundsv. 40, 602 16, Norrköping.

Bostadsrättsföreningen Bråbohöjden II är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Bråbohöjden II så sitter följande personer i styrelsen: , , , Johansson, Karl Bo Åke som är född 1952 och har titeln Suppleant , Svensson, Ulf Christer som är född 1968 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att efter inköp av tomten n:o 2 i kvarteret Kassören med adressnummer 38-40 Himmelstalundsvägen i Norrköping, bereda bostäder åt sina medlemmar under nyttjande- rätt för obegränsad tid.