Massage och hälsopraktiken i Norrköping

Östergötlands län

Information

Massage och hälsopraktiken i Norrköping är ett bolag som finns i Norrköping. I Massage och hälsopraktiken i Norrköping finns det lite olika personer som är förknippade och det är Folkin, Linda Maria som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Massage och hälsopraktiken i Norrköping så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Massage och hälsopraktiken i Norrköping på telefon 011-184042.

Massage, försäljning av massageprodukter samt naturprodukter, friskvård och till det övrig relaterad verksamhet.

Idag är Massage och hälsopraktiken i Norrköping av bolagstypen Enskild firma.

Massage och hälsopraktiken i Norrköping är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Massage och hälsopraktiken i Norrköping innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-10 och Massage och hälsopraktiken i Norrköping är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Massage och hälsopraktiken i Norrköping så är det följande:

Massage och hälsopraktiken i Norrköping har 740409-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.