Zäta Företagstjänst

Östergötlands län

Information

740617-XXXX är organisationsnummer för företaget Zäta Företagstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zäta Företagstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Zäta Företagstjänst finns i.

Zäta Företagstjänst har varit registrerat sedan 1994-11-09 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Zäta Företagstjänst så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Zäta Företagstjänst är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Zäta Företagstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Zäta Företagstjänst så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bokförings och redovisningsservice samt förmedling av lokaler och affärsrörelser.

Det finns olika personer som har en koppling med Zäta Företagstjänst och det är Zetterberg, Fredrik Roland Mattias som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,