Casa Maria Hud & Makeup

Östergötlands län

Information

Utförande av professionella ansiktsbehandlingar, skönhetsvård, vaxning, färganalys, make up, manikyr, nagelförlängning, pedikyr, stilanalys, ögonfransfärgning, kroppsbehandlingar samt försäljning av professionella hudvårdsprodukter för hemmabruk till privatpersoner och företag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Casa Maria Hud & Makeup vars bolagstyp är Enskild firma.

I Norrköping så är Casa Maria Hud & Makeup ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 2007-10-17 så skapades Casa Maria Hud & Makeup och företaget är har F-skattsedel Casa Maria Hud & Makeup har haft det sedan 2007-10-18.

Casa Maria Hud & Makeup är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-25

760922-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Norrköping.

Just nu är Casa Maria Hud & Makeup och det finns många företag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Casa Maria Hud & Makeup så går det att nå dem via telefon på 011-100614 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Casa Maria Hud & Makeup är Nilsson, Anna Maria Terese som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .