RB Solutions

Östergötlands län

Information

780522-XXXX är organisationsnummer för verksamheten RB Solutions. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RB Solutions är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som RB Solutions finns i.

RB Solutions har varit registrerat sedan 2005-03-02 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för RB Solutions så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-10.

RB Solutions är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för RB Solutions är följande:

Vill ni komma i kontakt med RB Solutions så kan ni göra det på telefon genom 011-137331 eller genom brev på följande adress:

Verksamhets- och kompetensutveckling inom offentlig och privat sektor.

Det finns olika personer som har en koppling med RB Solutions och det är Bardun, Per Rickard som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,