Litek Mediasupport

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrköping och Litek Mediasupport är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Litek Mediasupport är ett av dem. Statusen för Litek Mediasupport är att Bolaget är aktivt.

Litek Mediasupport är ett Enskild firma och skapades 2006-03-02. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Litek Mediasupport ska trivas.

Litek Mediasupport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Installation och konsultation inom ljud, ljus och bild samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Litek Mediasupport är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Litek Mediasupport och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Litek Mediasupport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9304016.

.

De som är på något sätt har med Litek Mediasupport är Lind, Tobias Oskar Johannes som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Litek Mediasupport har 801028-XXXX som sitt organisationsnummer.