Lo Wichmanns trädgård

Östergötlands län

Information

820416-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lo Wichmanns trädgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lo Wichmanns trädgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Lo Wichmanns trädgård finns i.

Lo Wichmanns trädgård har varit registrerat sedan 2005-05-13 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lo Wichmanns trädgård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-17.

Lo Wichmanns trädgård är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Lo Wichmanns trädgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lo Wichmanns trädgård så kan ni göra det på telefon genom 070-8964415 eller genom brev på följande adress:

Trädgård. Anläggning, beskärning, skötsel, snickeriarbeten i trädgården.

Det finns olika personer som har en koppling med Lo Wichmanns trädgård och det är Grönkvist Wichmann, Lo Mattis som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,