Föreningen Fritid Arkösund med firma Föreningen Fritid Arkösund

Östergötlands län

Information

Föreningen Fritid Arkösund med firma Föreningen Fritid Arkösund är ett bolag som finns i Norrköping. I Föreningen Fritid Arkösund med firma Föreningen Fritid Arkösund finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Henry som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Rolf Karl Gustaf som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Johnny som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Algot som är född 1920 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Birgitta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Lars Gunnar Bertil som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamotThedvall, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Anne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hermansson, John Anders som är född 1941 och har titeln SuppleantJohansson, Sven Antti Valentin som är född 1959 och har titeln SuppleantPalmborg, Stig som är född 1936 och har titeln SuppleantSandberg, Rolf som är född 1942 och har titeln SuppleantSvanberg, Ronald som är född 1941 och har titeln SuppleantSöderholm, Sven Folke som är född 1957 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Föreningen Fritid Arkösund med firma Föreningen Fritid Arkösund så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Föreningen Fritid Arkösund med firma Föreningen Fritid Arkösund på telefon 0125-20122.

Kioskrörelse och campingverksamhet.

Idag är Föreningen Fritid Arkösund med firma Föreningen Fritid Arkösund av bolagstypen Ideell förening.

Föreningen Fritid Arkösund med firma Föreningen Fritid Arkösund är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Föreningen Fritid Arkösund med firma Föreningen Fritid Arkösund innehar ej F-skattsedel och Föreningen Fritid Arkösund med firma Föreningen Fritid Arkösund är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Föreningen Fritid Arkösund med firma Föreningen Fritid Arkösund så är det följande:
; Firman tecknas av Thedvall, Håkan.

Föreningen Fritid Arkösund med firma Föreningen Fritid Arkösund har 825001-8200 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.