Ideella föreningen Syrisk ortodoxa kyrkan S:t Kyriakos Brånnestad med firma Syrisk ortodoxa kyrkan S

Östergötlands län

Information

Ideella föreningen Syrisk ortodoxa kyrkan S:t Kyriakos Brånnestad med firma Syrisk ortodoxa kyrkan S är ett av många bolag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Ideella föreningen Syrisk ortodoxa kyrkan S:t Kyriakos Brånnestad med firma Syrisk ortodoxa kyrkan S finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ideella föreningen Syrisk ortodoxa kyrkan S:t Kyriakos Brånnestad med firma Syrisk ortodoxa kyrkan S som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2001-02-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ideella föreningen Syrisk ortodoxa kyrkan S:t Kyriakos Brånnestad med firma Syrisk ortodoxa kyrkan S så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-142480.

Norrköping arbetar för att bolag som Ideella föreningen Syrisk ortodoxa kyrkan S:t Kyriakos Brånnestad med firma Syrisk ortodoxa kyrkan S ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ideella föreningen Syrisk ortodoxa kyrkan S:t Kyriakos Brånnestad med firma Syrisk ortodoxa kyrkan S. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Kyrklig verksamhet, ungdomsverksamhet som ungdomscafé, ideell verksamhet.

Firmatecknare för Ideella föreningen Syrisk ortodoxa kyrkan S:t Kyriakos Brånnestad med firma Syrisk ortodoxa kyrkan S är följande:
Firman tecknas av Nedim Ergül, Davut Ergül och Musa Afrayem, var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ideella föreningen Syrisk ortodoxa kyrkan S:t Kyriakos Brånnestad med firma Syrisk ortodoxa kyrkan S och det är följande personer, Afrayem, Musa som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Cakar, Gabriel som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ergül, Davut som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ergül, Nedim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Özer, Samuel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Özer, Süleyman som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot.Akyol, Ferho som är född 1950 och har titeln Suppleant, Altunkaynak, Zekiye som är född 1950 och har titeln Suppleant, Baykal, Türkan som är född 1949 och har titeln Suppleant.Izgi, Simon som är född 1950 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för Ideella föreningen Syrisk ortodoxa kyrkan S:t Kyriakos Brånnestad med firma Syrisk ortodoxa kyrkan S är 825001-9299.