Mohammad's Bil

Östergötlands län

Information

860108-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mohammad's Bil. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mohammad's Bil är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Mohammad's Bil finns i.

Mohammad's Bil har varit registrerat sedan 2007-04-05 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mohammad's Bil så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mohammad's Bil är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Mohammad's Bil är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mohammad's Bil så kan ni göra det på telefon genom 073-9051724 eller genom brev på följande adress:

Handel med begagnade bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Mohammad's Bil och det är Al-Zaidi, Mohammed Abdulhussein Abed som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma,