Knutpunktens massage

Östergötlands län

Information

860525-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Knutpunktens massage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Knutpunktens massage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrköping som är den kommunen som Knutpunktens massage finns i.

Knutpunktens massage har varit registrerat sedan 2006-10-04 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Knutpunktens massage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-14.

Knutpunktens massage är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Knutpunktens massage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Knutpunktens massage så kan ni göra det på telefon genom 0125-31180 eller genom brev på följande adress:

Massagebehandling och friskvård

Det finns olika personer som har en koppling med Knutpunktens massage och det är Peña Andersson, Diana Beatrice som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma,