Klas Svensson Veterinärpraktik i Norrköping Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Kommanditbolag som heter Klas Svensson Veterinärpraktik i Norrköping Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar Klas Svensson Veterinärpraktik i Norrköping Kommanditbolag i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1982-12-03 så har Klas Svensson Veterinärpraktik i Norrköping Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Klas Svensson Veterinärpraktik i Norrköping Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Klas Svensson Veterinärpraktik i Norrköping Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Trozellig. 52, 603 55, Norrköping. Vi ni istället prata med Klas Svensson Veterinärpraktik i Norrköping Kommanditbolag så kan ni göra det på 011-120888.

Veterinärspraktik.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Svensson, Klas Inge som är född 1956 och har titeln Komplementär, Svensson, Britta Ingegerd som är född 1924 och har titeln Kommanditdelägare, .

; Firman tecknas av komplementären. .

Klas Svensson Veterinärpraktik i Norrköping Kommanditbolag har 916518-8203 som sitt organisationsnummer.