Kvarsebo Såg & Hyvleri Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Kvarsebo Såg & Hyvleri Kommanditbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Kvarsebo Såg & Hyvleri Kommanditbolag finns. I Norrköping så finns det många olika Kommanditbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kvarsebo Såg & Hyvleri Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Kvarsebo Såg & Hyvleri Kommanditbolag har haft sedan 1996-01-01. Kvarsebo Såg & Hyvleri Kommanditbolag har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kvarsebo Såg & Hyvleri Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stugubråten Kvarsebo, 618 93, Kolmården men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-396014.

Norrköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Kvarsebo Såg & Hyvleri Kommanditbolag har idag 916519-1488 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Kvarsebo Såg & Hyvleri Kommanditbolag

Sågning, hyvling och försäljning av sågade, hyvlade trä- varor och byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

I Kvarsebo Såg & Hyvleri Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson, Bror Ulrik som är född 1936 och har titeln Komplementär, Axelsson, Ann-Britt Maria som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, Axelsson, Bror Axel som är född 1908 och har titeln Kommanditdelägare, .