Anderssons Rör i Norrköping Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Norrköping och Anderssons Rör i Norrköping Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Anderssons Rör i Norrköping Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Anderssons Rör i Norrköping Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Anderssons Rör i Norrköping Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1985-09-27. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anderssons Rör i Norrköping Handelsbolag ska trivas.

Anderssons Rör i Norrköping Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-10-16. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Rörinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anderssons Rör i Norrköping Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-10-16.

Idag är Anderssons Rör i Norrköping Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Anderssons Rör i Norrköping Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-160230.

; Firman tecknas av Andersson, Jan-Erik Gustaf..

De som är på något sätt har med Anderssons Rör i Norrköping Handelsbolag är Andersson, Birgitta som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Andersson, Jan Erik Gustaf som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Anderssons Rör i Norrköping Handelsbolag har 916520-9207 som sitt organisationsnummer.