Biarritz Carservice, Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916692-2055 är organisationsnummer för verksamheten Biarritz Carservice, Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Biarritz Carservice, Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Norrköping som är den kommunen som Biarritz Carservice, Handelsbolag finns i.

Biarritz Carservice, Handelsbolag har varit registrerat sedan 1987-09-04 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Biarritz Carservice, Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Biarritz Carservice, Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Biarritz Carservice, Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Biarritz Carservice, Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 011-103940 eller genom brev på följande adress:
BLIXHOLMSVÄGEN 1, 602 38, Norrköping

Reparation och service av bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Biarritz Carservice, Handelsbolag och det är Sorvoja, Marko Tapio som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Syrén, Björn Thomas Sören som är född 1968 och har titeln Bolagsman,