Westerberg & Son Fastigheter Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Westerberg & Son Fastigheter Kommanditbolag är ett företag som finns i Norrköping. I Westerberg & Son Fastigheter Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Familjen Westerberg Fastigheter Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Westerberg, John Anders som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare, Westerberg, Stig Ulf som är född 1937 och har titeln Kommanditdelägare, Westerberg, Stig Ulf som är född 1937 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Westerberg & Son Fastigheter Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Westerberg & Son Fastigheter Kommanditbolag på telefon 011-181340.

Fastighetsförvaltning samt förnyelse av fastigheter.

Idag är Westerberg & Son Fastigheter Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Westerberg & Son Fastigheter Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Westerberg & Son Fastigheter Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-05-29 och Westerberg & Son Fastigheter Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-05-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Westerberg & Son Fastigheter Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Westerberg & Son Fastigheter Kommanditbolag har 916692-7880 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.