Nöjes & Arrangörs Compagniet i Norrköping Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

916696-5518 är organisationsnummer för företaget Nöjes & Arrangörs Compagniet i Norrköping Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nöjes & Arrangörs Compagniet i Norrköping Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Norrköping som är den kommunen som Nöjes & Arrangörs Compagniet i Norrköping Kommanditbolag finns i.

Nöjes & Arrangörs Compagniet i Norrköping Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2004-04-01 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nöjes & Arrangörs Compagniet i Norrköping Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nöjes & Arrangörs Compagniet i Norrköping Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Nöjes & Arrangörs Compagniet i Norrköping Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Nöjes & Arrangörs Compagniet i Norrköping Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Storhögsg. 7, 603 70, Norrköping

Konsultation, försäljning och utbildning inom nöjes-, restaurang- och reklambranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nöjes & Arrangörs Compagniet i Norrköping Kommanditbolag och det är Svensson, Björn Patrik som är född 1963 och har titeln Komplementär, Svensson Dammann, Yvonne Birgitta som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare,