Bettans Målarstuga Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Bettans Målarstuga Handelsbolag är en verksamhet som finns i Norrköping. I Bettans Målarstuga Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Törnquist, Karl Fredrik som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Törnquist, Maj Elisabeth som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bettans Målarstuga Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bettans Målarstuga Handelsbolag på telefon 011-335223.

Dekorationsmålning och försäljning av presentartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bettans Målarstuga Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Bettans Målarstuga Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bettans Målarstuga Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bettans Målarstuga Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bettans Målarstuga Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av Törnquist, Maj Elisabeth.

Bettans Målarstuga Handelsbolag har 916696-8645 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.