John Journath Fastighetskontor Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Norrköping och John Journath Fastighetskontor Kommanditbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och John Journath Fastighetskontor Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för John Journath Fastighetskontor Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

John Journath Fastighetskontor Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1996-03-15. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som John Journath Fastighetskontor Kommanditbolag ska trivas.

I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att John Journath Fastighetskontor Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är John Journath Fastighetskontor Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med John Journath Fastighetskontor Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med John Journath Fastighetskontor Kommanditbolag är Journath, John-Olof som är född 1928 och har titeln Komplementär, Journath Rapp, Sylvia Ingegerd som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare, Journath, John Axel Mikael som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .

John Journath Fastighetskontor Kommanditbolag har 925001-1898 som sitt organisationsnummer.