PEMA Arbetskraft Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969638-1798 är organisationsnummer för bolaget PEMA Arbetskraft Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PEMA Arbetskraft Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Norrköping som är den kommunen som PEMA Arbetskraft Handelsbolag finns i.

PEMA Arbetskraft Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-04-23 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PEMA Arbetskraft Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PEMA Arbetskraft Handelsbolag är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för PEMA Arbetskraft Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med PEMA Arbetskraft Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0122-30158 eller genom brev på följande adress:

Personaluthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med PEMA Arbetskraft Handelsbolag och det är Andersson, Nils Karl Magnus som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Pär Gunnar Rickard som är född 1971 och har titeln Bolagsman,