Södlings Damfrisering Fohlin & Jonsson Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Södlings Damfrisering Fohlin & Jonsson Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Södlings Damfrisering Fohlin & Jonsson Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Södlings Damfrisering Fohlin & Jonsson Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Södlings Damfrisering Fohlin & Jonsson Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1997-09-26. Men sedan 1999-01-01 så har Södlings Damfrisering Fohlin & Jonsson Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skolg. 10, 602 25, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Södlings Damfrisering Fohlin & Jonsson Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-128215.

Norrköping arbetar för att bolag som Södlings Damfrisering Fohlin & Jonsson Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Södlings Damfrisering Fohlin & Jonsson Handelsbolag. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Dam och herrfrisering.

Firmatecknare för Södlings Damfrisering Fohlin & Jonsson Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Södlings Damfrisering Fohlin & Jonsson Handelsbolag och det är följande personer, Follin, Britt-Marie Elisabeth som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Ulla-Britt Lena som är född 1951 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Södlings Damfrisering Fohlin & Jonsson Handelsbolag är 969642-8557.