Säkerhetsteknik i Norden Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Säkerhetsteknik i Norden Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Säkerhetsteknik i Norden Kommanditbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Säkerhetsteknik i Norden Kommanditbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1998-02-26.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Pampusv. 26, 603 65, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Säkerhetsteknik i Norden Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-101095.

Norrköping arbetar för att företag som Säkerhetsteknik i Norden Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Säkerhetsteknik i Norden Kommanditbolag. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Försäljning och installation av larmsystem och säkerhetsprodukter samt försäljning av radioprodukter, samt tillhandahålla övriga tjänster inom säkerhet, bevakning.

Firmatecknare för Säkerhetsteknik i Norden Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Säkerhetsteknik i Norden Kommanditbolag och det är följande personer, Wickenberg, Charles Robin som är född 1978 och har titeln Komplementär, Hellström, Bitten Inga Elisabeth som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Säkerhetsteknik i Norden Kommanditbolag är 969648-2125.