ÖSTGÖTAKRYDDAN i Norrköping Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Norrköping och ÖSTGÖTAKRYDDAN i Norrköping Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och ÖSTGÖTAKRYDDAN i Norrköping Handelsbolag är ett av dem. Statusen för ÖSTGÖTAKRYDDAN i Norrköping Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

ÖSTGÖTAKRYDDAN i Norrköping Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-07-01. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som ÖSTGÖTAKRYDDAN i Norrköping Handelsbolag ska trivas.

ÖSTGÖTAKRYDDAN i Norrköping Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med kryddor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ÖSTGÖTAKRYDDAN i Norrköping Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är ÖSTGÖTAKRYDDAN i Norrköping Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med ÖSTGÖTAKRYDDAN i Norrköping Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-125545.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med ÖSTGÖTAKRYDDAN i Norrköping Handelsbolag är Mahrs, Gill Elisabeth Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Mahrs, Lars Göran som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

ÖSTGÖTAKRYDDAN i Norrköping Handelsbolag har 969660-7358 som sitt organisationsnummer.