Södra Syateljen Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969690-3716 är organisationsnummer för bolaget Södra Syateljen Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Södra Syateljen Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Norrköping som är den kommunen som Södra Syateljen Handelsbolag finns i.

Södra Syateljen Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-12-13 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Södra Syateljen Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Södra Syateljen Handelsbolag är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Södra Syateljen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Södra Syateljen Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 011-126509 eller genom brev på följande adress:
Wilhelm Wibergs g. 133, 603 78, Norrköping

Skrädderiverksamhet med sömnadsarbeten och försäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Södra Syateljen Handelsbolag och det är Ibrahim, Bassima som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Ibrahim, Butros som är född 1966 och har titeln Bolagsman,