Matrix Restaurang i Norrköping Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Norrköping och Matrix Restaurang i Norrköping Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Matrix Restaurang i Norrköping Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Matrix Restaurang i Norrköping Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Matrix Restaurang i Norrköping Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-10-27. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Matrix Restaurang i Norrköping Handelsbolag ska trivas.

Matrix Restaurang i Norrköping Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frukost och lunchrestaurang med catering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Matrix Restaurang i Norrköping Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11.

Idag är Matrix Restaurang i Norrköping Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Matrix Restaurang i Norrköping Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7802481.

Firman tecknas var för sig av -Bräutigam, Gunilla Caroline -Olovsson, Frida Jenny.

De som är på något sätt har med Matrix Restaurang i Norrköping Handelsbolag är Bräutigam, Gunilla Caroline som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Olovsson, Frida Jenny som är född 1985 och har titeln Bolagsman, .

Matrix Restaurang i Norrköping Handelsbolag har 969697-0707 som sitt organisationsnummer.