DataOptimering Sverige Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

969701-1204 är organisationsnummer för företaget DataOptimering Sverige Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DataOptimering Sverige Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Norrköping som är den kommunen som DataOptimering Sverige Kommanditbolag finns i.

DataOptimering Sverige Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2004-04-21 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för DataOptimering Sverige Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-03.

DataOptimering Sverige Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Norrköping som också är .

Firmatecknare för DataOptimering Sverige Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med DataOptimering Sverige Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5827337 eller genom brev på följande adress:
Diamantv. 12, 260 61, Hyllinge

Datakonsult inom programmering, datateknik och nätverk. återförsäljare av datorer och datorprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med DataOptimering Sverige Kommanditbolag och det är Jansson, Leif Roger som är född 1974 och har titeln Komplementär, Jansson, Inga-Lena som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare,