Lernbergs Miljö & HantVerk Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969712-4452 är organisationsnummer för verksamheten Lernbergs Miljö & HantVerk Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lernbergs Miljö & HantVerk Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Norrköping som är den kommunen som Lernbergs Miljö & HantVerk Handelsbolag finns i.

Lernbergs Miljö & HantVerk Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-08-22 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lernbergs Miljö & HantVerk Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-01.

Lernbergs Miljö & HantVerk Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är .

Firmatecknare för Lernbergs Miljö & HantVerk Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Sven-Ove Lernberg.

Vill ni komma i kontakt med Lernbergs Miljö & HantVerk Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8392112 eller genom brev på följande adress:
Reseberga Solklint, 610 29, Vikbolandet

Jordbruk, landskapsvård, byggnads och målningsarbete, sanering.

Det finns olika personer som har en koppling med Lernbergs Miljö & HantVerk Handelsbolag och det är Farholt Lernberg, Johan Isaac Robert som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Lernberg, Sven-Ove Christer som är född 1948 och har titeln Bolagsman,