Eriksson Hotel Isabell Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Eriksson Hotel Isabell Handelsbolag är ett företag som finns i Norrköping. I Eriksson Hotel Isabell Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Erik Thomas som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Sandra Birgitta som är född 1985 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eriksson Hotel Isabell Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Eriksson Hotel Isabell Handelsbolag på telefon 011-169082.

Hotellverksamhet.

Idag är Eriksson Hotel Isabell Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Eriksson Hotel Isabell Handelsbolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Eriksson Hotel Isabell Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-30 och Eriksson Hotel Isabell Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eriksson Hotel Isabell Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Eriksson Hotel Isabell Handelsbolag har 969720-9931 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.